Ingenting stemte mot AK28

Odderneshallen Kristiansand 11.Jan.2014 2. Divisjon avd. 3 AK – Ålgård 31-15 (15-7) Ålgård: Liv A. Furenes, Karoline Kristoffersen, Malin R. Mæland (1), Ingrid Sørensen, Maren Aareskjold, Ellen Hollund (1), Marte Vold, Mari Vassbø (6), Hanne Svela (6), Maren Eiken Ravndal, Marita Tysse, Sine Gerhardsen (1), Lise Espeland, Pernille Eiane.

Etter en velfortjent juleferie var jentene klare til å gi AK28 kamp, men sånn ble det dessverre ikke i dagens kamp i Odderneshallen. Av en eller annen merkelig grunn, så fungerte ikke spillet i dag. I forsvar slapp vi AK28 alt for lett til, og dette nølende forsvarsspillet dro vi med oss i angrep. Vi klarte ikke å finne avstanden til forsvaret, og AK28 kunne takle oss ned gang etter gang etter gang. Og utover i kampen var det en frustrert gjeng med jenter som kunne konstatere at AK28 enkelt kunne dra i land en seier. Nå gjelder det å prøve å nullstille, slik at vi kan heve oss mange hakk mot morgendagens motstander som er serieleder Randesund. En ekstra takk til alle Ålgård-supporterne som hadde tatt turen til Odderneshallen og støttet oss i dagens kamp. Vi lover at vi skal bite skikkelig fra oss i morgendagens batalje!