Bare nesten i dagens kamp mot Grane Arendal

Granehallen 8.feb.2014 2.div avd. 3 Grane Arendal – Ålgård 25-21 (8-8)

Ålgård: Liv A. Furenes, Karoline Christoffersen, Malin R. Mæland (3), Ingrid Sørensen, Maren Aareskjold, Ellen Hollund (1), Marte Vold, Mari Vassbø (6), Hanne Svela (4), Maren Eiken Ravndal (7), Sine Gerhardsen, Lise Espeland, Hege Grønningen

Dagens kamp mot Grane viser at jentene har tatt et langt steg i riktig retning i denne treningsperioden, men det holdt dessverre ikke helt inn i dag.
Kampen startet med veldig godt forsvarspill av Ålgård, der taklinger, snakking og bevegelse fungerte omtrent helt feilfritt. Og det lille som kom gjennom forsvaret tok Liv hånd om. Men dessverre så klarte vi ikke å omsette det gode forsvarsspillet i mål framover på banen. Litt for mange 100% sjanser og straffer gikk ikke i mål i denne perioden (på stillingen 6-4 til oss) på ca. 12-13 minutter der ingen av lagene scorer. Og det gode forsvarsspillet holdt seg inn til pause med det litt spesielle resultatet 8-8.

Etter pause er vi ikke helt med fra starten, og Grane dro i fra med en 3-4 måls ledelse. Og denne ledelsen klarte vi ikke å hente inn, selv om jentene prøvde iherdig.
Så dessverre ble det ikke poeng idag, men jentene viste i laaaaange perioder hva som bor i dem – i en kamp mot serie-toeren.
Nå venter ØIF i neste kamp allerede imorgen – og vi satser på at jentene er like klare til den kampen som kampen idag.
Og til slutt – en STOOOOOOR takk til de ca. 35 supporterne som støttet oss på tribunen idag. Dere er FANTASTISKE!