Skikkelig surt tap mot ØIF Arendal idag :-(

Nedeneshallen 9.feb.2014 ØIF Arendal – Ålgård 25-22 (11-12)

Ålgård: Liv A. Furenes, Oda Løvdahl, Karoline Christoffersen, Malin R. Mæland (5), Ingrid Sørensen (1), Maren Aareskjold (3), Ellen Hollund (1), Marte Vold (1), Mari Vassbø (7), Hanne Svela (1), Maren Eiken Ravndal (2), Sine Gerhardsen (1), Lise Espeland, Hege Grønningen

I dagens kamp mot ØIF Arendal, skulle jentene virkelig vise gårsdagens tap mot Grane hevnes. Og kampen startet forrykende fra vår side, med hardt og tøft forsvarsspill, og ditto målvaktsspill. Og framover på banen satt angrepsspillet mye bedre enn i gårsdagens kamp, og vi opparbeidet oss tidlig en 4-5 måls ledelse. Men vi klarte ikke å dra videre fra i denne perioden, og utover i omgangen detter vi ned forsvarsmessig å slipper ØIFs spillere alt for lett til med enkle skudd. Og inn mot pause klarer ØIF å knappe inn ledelsen vår sakte men sikkert. Og så er det et par omdiskuterte dommeravgjørelser som heller ikke hjelper på. Så vi gikk til pause med en knapp 1 måls ledelse.
I pausen fokuserte vi på at vi måtte opp igjen på vårt vanlige nivå i forsvar, og gi ØIF spillerne bank, og fortsette å være tålmodige og vente på de rette mulighetene framover. Og i starten av 2.omgang så fungerte dette igjen, og vi dro fra ØIF med et par mål. Men igjen, så detter vi ned i forsvarsfokus, og midtveis i 2.omgang gikk ØIF opp i ledelse for første gang. Men vi hadde heng på ØIF, og kampen vippet en stund fram og tilbake. Vi stod i denne perioden godt i forsvar, men klarte ikke å omsette det gode forsvarsspillet i mål. Det kokte litt for mye i hodene på jentene, og istedenfor å sette ballen i mål, så klare vi rotet bort ballen – ut over sidelinjen, eller direkte til ØIF spillerne. Og ØIF spillerne visste og utnytte dette, og kunne heve hendene over hode for 2 poeng, mens Ålgård jentene fikk seg trøkk i en kamp som vi til tider dominerte stort.
Til slutt – en STOR TAKK til alle de ca. 50 supporterne som hadde tatt turen til Arendal. Vi skulle virkelig ønsket vi kunne gitt dere mer valuta for pengene, men allerede på søndag er det en ny sjanse – da kommer SIF på besøk til Gjesdalhallen.