Herlig men samtidig vemodig seier over Staal Jørpeland

Damelaget etter siste hjemmekamp sesongen 13/14Dagens seier over Staal Jørpeland ble en skikkelig sliteserier, der det var spenning fra start og helt til slutt.
Samtidig ble kampen også et vemodig fravel med flere av de etablerte spillerne i A-troppen som spilte sin siste kamp – selv om vi håper at de tar en Bjørndalen.
Så etter kampen var det både gledestårer over å ha kjempet oss til seier over Staal, men samtidig også en del tårer for de spillerne som nå takker for seg etter mange år i troppen til Ålgårds damelag.
Så en STOR TAKK til Ingrid Sørensen, Marita Tysse & Liv Furenes som nå takker for seg i A-troppen – selv om vi HÅPER og ØNSKER at de tar en Bjørndalen 🙂
Før kampen ble det blomster til Liv for rund bursdag og gavekort og blomster til Mari som Europamester i Politihåndball!

Om selve kampen er det ikke mye å si – det ble en skikkelig sliteserier, der jentene nok var preget av at det var siste kamp denne sesongen i tillegg til at seieren over Nærbø nok lå litt i bakhodet. Kampen startet elendig fra vår side, der vi stod å så på at Staal rundspilte oss, så allerede etter 4:48 (ny rekord!) av 1. omgang tol Janta timeout. Jentene fikk beskjed om å gi gass, og det hjalp litt, men ikke mye. Staal fikk for fritt spillerom i angrep, mens vi ikke var skikkelig på, og til pause ledet Staal 14-12.

I pausen var fokus å få tilbake litt av godfølelsen fra Nærbøkampen,  gjøre de enkle tingene i angrep, og så la vi om forsvarsspillet til 4-2. Dette hjalp noe, og utover i omgangen knappet vi inn på ledelsen til Staal, og etter 11 minutter av 2.omgang var vi i ledelse i kampen for første gang på stillingen 18-17. Men vi klarte aldri å dra ordentlig fra et kjempende Staal-lag, og slet nesten til siste spilleminutt av kampen.
Men med 4-5 minutter igjen av kampen så gikk det vår vei, og banens yngste spiller (Aurora) fikk prøve seg – og scoret sitt første mål i 2.divisjon! Og med 1 minutt igjen av kampen tok Janta en timeout – der alle spillerne takket de fremmøtte for kampen.

Så til slutt – en KJEMPESTOR takk til vårt trofaste publikum. Fantastisk at så mange av dere har fulgt oss denne sesongen. Og for å understreke det som er sagt før – dere er GARANTERT Regionens beste publikum.
Ha en flott vår og sommer alle sammen – så krysser vi fingrene for at vi ser dere ALLE sammen til høsten igjen når 2.divisjon starter opp igjen.

Kampfakta:
Gjesdalhallen 02-April.2014. Ålgård – Staal Jørpeland 29-26 (12-14)
Ålgård: Karoline Christoffersen, Liv A. Furenes, Malin R. Mæland, Ingrid Sørensen (3), Maren Aareskjold (3), Ellen Hollund, Marte K. Vold (2), Mari Vassbø (6), Hanne Svela (3), Maren Eiken Ravndal (5), Sine Gerhardsen (2), Hege Grønningen, Lise Espeland (4), Aurora Andreassen (1).