Ålgård Håndballklubb med nye samarbeidsavtaler – BRING

Ålgård og Hana signerer avtalen
20140430_173023
Ålgård og Ganddal signerer avtalen

Ålgård Håndball med historisk avtale for satsing på J16 BRING Serien.

For å kunne satse best mulig i den landsomfattende håndballserien for Jenter 16 spillere (98 og yngre), har Ålgård Håndball inngått et historisk samarbeid med 3 andre klubber i regionen.
Et team bestående av Ålgård, Hana, Ganddal og Austrått – ønsker med dette samarbeidet å gi jentene det beste tilbudet for å kunne kvalifisere seg til BRINGserien og å jobbe sammen med å utvikle spillerne til å bli enda bedre håndballspillere for deres respektive klubber.
Sammen ønsker de 4 klubbene igjen å prøve å hevde regionen i denne meget prestisjetunge serien for J16 spillere.

Avtalen ble signert i Figgjohallen onsdag 30.April og er nå offisielt godkjent sentral i Håndballforbundet.
En stor takk til Geir Pedersen som virkelig har stått på for å få denne avtalen i havn.