Kurskatalogen 2014-15 NHF er kommet!

Kurskatalog sesongen 2014-15

Kurskatalogen for kommende sesong er klar! Hele 128 kursmoduler er planlagt. Ta frem kalenderen, gå igjennom katalogen og bestemme seg for hvilke moduler som passer for deg. Allerede helgen 30. og 31. august er vi i gang med stor aktivitet. Da gjennomføres Trener 1 i på Nærbø og Håvikhallen, Trener 2-moduler i Hundvåghallen og Dommer I-kurs på Nærbø og i Kristiansand. Meld deg på!

Få gjerne med mange deltakere fra klubben. Hver klubb betaler nemlig kun for de fem første som går på samme modul/kurs på samme tid. Ytterligere deltakere får friplasser!

Noe ekstra å glede seg til i år, er fagseminar i Budapest 18.-22. desember. Trener 2 modul 7, 9, 19 og 20 er tema her. I tillegg til at du får med deg den fantastiske stemningen, dramatikken og spenningen når Håndballjentene skal spille EM. Egen invitasjon kommer.

Velkommen på kurs!

13.06.2014 12:20, Turid Øyhaugen Øverland