Ny trener eller oppmann? Er du med på nytt lag?

Hei nye og allerede erfarne lagledere!

Sesongen 2014/2015 er allerede igang for enkelte lag. Vi har (som regel) klart å ha oppdatert informasjon om trenere / oppmenn på lagene.
Dame laget reiser på treningsleir til Esbjerg på torsdag – de yngste skal ha treningsmøte 19 august. Treningstidene blir satt om noen få strakser…. Kick off er 10 september.. følg med på nettsiden og fjesbogå.
Vi trenger litt hjelp fra deg for å komme skikkelig over til ny sesong ser du.
Send gjerne link til denne nettsiden til de du vet er nye i Ålgård HK!
Kan du sjekke nettsiden om ditt lag er riktig for kommende sesong? Vi har oppdatert nettsiden med lagsnavn og flyttet alle lag opp ett alderstrinn. Men vi trenger oppdatert info rundt trenere og oppmenn. Sjekk ditt lag på http://www.algard-hk.no/lag-og-treningstider/ Stemmer info fra ifjor?
Ser du at vi ikke har fått på plass eventuelt nye trenere oppmenn så send dem en mail og be dem registrere seg på følgende skjema :
Så skal vi få oppdatert laget med riktige personer for 2014/2015 sesongen på nettsiden.
På forhånd masse takk for hjelpen!
Dag Børre
på vegne av info gjengen