Surt tap for Hinna idag

Denne sesongen har vi et tett og godt samarbeid med Hinna for Lerøyserien (J18) – så å møte lagvenninner og skolevenninner til kamp – er alltid spesielt. Og det bar nok kampen preg av i starten, med mye nervøst spill og masse tekniske feil fra begge lag. Det gikk mer enn 4 minutter før vi lagde det første målet i kampen. 1 omgang fortsatte nervøst fra begge lag, men med oss i ledelsen med 2-3 mål. Men vi klarte ikke å dra videre ifra, litt pga. nervøsitet som resulterte i feil framover på banen. Så til pause ledet vi med 1 med stillingen 9-8.

2.omgang startet litt som første, men utover i omgangen kom Hinna mer og mer inn i kampen, og gikk for første gang opp i ledelsen, og videre opp i en 3 måls ledelse. Men jentene hentet inn denne ledelsen, og vi var igjen oppe i uavgjort med 10-11 minutter igjen av kampen. Men igjen så svikter vi litt i angrep, noe som igjen gjorde at Hinna dro ifra, og kunne heve armene over hodet etter 2 x 30 minutter med intens spenning, nervøse jenter og mye godt forsvarsspill.

Mye positivt forsvarsspill / keeperspill i denne kampen, men vi har en del å gå på framover på banen inn mot neste kamp som allerede er på lørdag kl. 15:00. Da er det ny kamp i Gjesdalhallen når AK28 kommer på besøk i sesongens andre kamp.

Sist må vi få takke publikum for herlig støtte gjennom hele kampen. Vi lover å komme sterkt tilbake ved neste anledning. Dere er GARANTERT Regionens beste publikum – og vi håper du har lyst å ta turen allerede på lørdag igjen.

For de som ønsker – så kan dere lese mer i Gjesdalbuen på denne linken. (Krever abonnement)

Kampfakta:
Gjesdalhallen 24.Sept.2014 Ålgård – Hinna 17-20 (9-8)

Ålgård: Agnieszka Szalek, Oda F. Løvdahl, Lise Espeland, Malin R. Mæland (2), Marte K Vold (1), Mari Vassbø (6), Maren Eiken Ravndal (2), Hege Grønningen, Melicha Azari (1), Aurora Andreassen Løvaas, Kirsten Håland, Mona Skjærpe Klungtveit (3), Siri Grude (1), Oda Moe Bjørkelo (1)

Toppscorer Hinna: Anne Christine Lode : 8 mål