AK28 vant fortjent idag

Dagens kamp mot AK28 viste at vi fortsatt har mye å jobbe, AK28 var mange hakk bedre enn oss i alle spillets faser.

Kampen startet jevnt, men bra forsvarsspill av Ålgård, men framover på banen klarte vi ikke å følge opp det gode forsvarsspillet. Vi ble for nølende og for lite direkte på mål, noe som gjorde det lett for AK28 å stoppe oss, og få brudd i spillet. Dette resulterte igjen i kontringer / ankomster for AK28, som var veldig gode i denne fasen av spillet. Bra balltempo og gode bevegelser gjorde at vi etterhvert slet mer og mer også i forsvar. Janta tok en timeout etter 10:23 av første omgang uten at dette hjalp noe særlig, og AK28 dro i fra til pause med en komfortabel 13-7 ledelse. Spesielt i angrep ble vi avkledd av AK28’s meget solide forsvar.

2.omgang startet litt som første, og AK28 malte på og kunne dra i land en enkel seier etter 2 x 30 minutter. En maktdemonstrasjon av et meget solid AK28 lag, som mange lag skal få problemer med å hamle opp med denne sesongen.

Nå gjelder det å klare å nullstille og være klar til torsdagens bortekamp mot Hundvåg. Det blir en helt annen kamp mot et helt annet lag – der det laget som vil mest vil ta 2 poeng.
Og så satser vi på at dagens kamp mot AK28 har gitt jentene en forståelse av hva som må til for å kunne kjempe og ta poeng i 2.divisjon – det er også noe å ta med etter denne kampen.

Les mer hva Gjesdalbuen skriver om kamper på denne linken. (Krever abonnement)

Kampfakta:
Gjesdalhallen 27.Sept.2014 Ålgård – AK28 16-31 (7-13)

Ålgård: Agnieszka Szalek, Oda F. Løvdahl, Lise Espeland, Malin R. Mæland (1), Marte K Vold, Maren Eiken Ravndal (1), Hege Grønningen (1), Melicha Azari (1), Aurora Andreassen Løvaas (2), Kirsten Håland (3), Mona Skjærpe Klungtveit (2), Siri Grude (2), Oda Moe Bjørkelo (3)

Toppscorer AK28: Guro Sønsteby : 9 mål