Fantastisk lagseier over Hundvåg idag!

Damelaget 2014/2015

Det var en spent og tent gjeng med Ålgård spillere som møtte i Hundvåghallen i dag. Jentene ønsket å vise at forrige kamp mot AK28 var et arbeidsuhell og virkelig vise hva de kan.

Og for en kamp det ble. Vi var enige om å gå ut i et tøft 6-0 forsvar og sette forsvaret skikkelig, og det klarte vi rimelig bra. Hundvåg kom til noen avslutninger, men forsvaret sammen med målvakt stoppet det meste. Og også framover på banen fungerte angrepsspillet til tider med bra tempo og mange gode bevegelser. Dette gjorde at vi tidlig i kampen tok en 3-4 måls ledelse, som vi holdt til midtveis i 1. omgang. Janta tok Timout etter 15.28 av 1 omgang for å prøve å få fokus på Hundvågs skytter som hadde kommet til litt for lett et par ganger, uten at vi helt klarte å få full kontroll. Hundvåg kom flere ganger til litt for lett, og til pause ledet vi med 2 på stillingen 11-13.

I pausen fokuserte Janta på mulighetene som vi hadde framover på banen, spesielt på venstresiden vår. I tillegg til å fortsette å stå tøft i forsvar, og nekte Hundvågs skytter og strekspiller rom. Men i starten av 2.omgang var ikke marginene på vår side, og vi hadde skudd i stangen flere ganger, og returer fra Aga som Hundvåg fikk ta i og ikke vi. Så etter ca. 6 minutter gikk Hundvåg opp i ledelse for første gang, og spenningsnivået i Hundvåghallen steg betraktelig. I denne perioden ble vi litt for usikre framover, i tillegg til at skuddene ikke var av samme kvalitet som i 1.omgang.
Så allerede etter 9.minutter av 2.omgang tok Janta timeout for å justere spesielt angrepsspillet. Og det så ut som det hjalp. Jentene begynte å sette sjansene, og sakte men sikkert utover 2.omgang dro vi i fra Hundvåg etter mye bra angrepsspill. Og med 9 minutter igjen av kampen tok Hundvåg Time-out etter at vi hadde gått opp i en 5 måls ledelse. Men nå var jentene skikkelig på hogget, og viste at denne seieren skulle være med hjem til Ålgård.

Så etter 2 x 30 minutter kunne jentene heve armene over hodet etter en solid kamp mot Hundvåg, i en kamp der jentene virkelig viste hva de er gode for og ha som bor i dem.

Og til slutt må vi få takke alle fra Ålgård som hadde tatt turen til Hundvåghallen og som ga oss herlig støtte gjennom hele kampen. Dere er GARANTERT Regionens beste publikum – så herlig å kunne gi dere en skikkelig håndballopplevelse.

Nå ønsker vi Lerøyjentene lykke til på 2.kvalifiseringsrunde på Lillehammer lørdag og søndag. Stå på – og gi jernet!

Kampfakta:

Hundvåghallen 02.Okt.2014 Hundvåg – Ålgård 22-28 (11-13)

Ålgård: Agnieszka Szalek, Oda F. Løvdahl, Lise Espeland, Malin R. Mæland (1), Marte K Vold (1), Maren Eiken Ravndal (8), Hege Grønningen, Melicha Azari, Aurora Andreassen Løvaas (5), Kirsten Håland (1), Mona Skjærpe Klungtveit (7), Siri Grude, Oda Moe Bjørkelo (5), Lene Urdal

Toppscorer Hundvåg: Karine Aabø : 6 mål