Invitasjon KIA Cup 5 – 7 des 2014

NHF Region Øst har gleden av å ønske velkommen til KIA Cup 05.-07. desember 2014.

– en landsomfattende gutteturnering som i samarbeid med Bjørndal og Oppsal Håndball blir arrangert for 19 gang.

Da blir håndballhallen i Oppsal Arena og Bjørnholthallen fylt med fart og spenning av det beste guttene har og by på i alderen 10 til 18 år.

Frist for påmelding er: 26. oktober.

Påmelding via klubbens side

Kia Cup er en landsomfattende, ren gutteturnering, og vil således være et ledd i fortsatt satsing på guttehåndball.
Dette er Oslo Cup, som Kia motor avd. Ensjø har blitt vår samarbeidspartner på. Sammen ønsker vi å løfte guttehåndballen og styrke håndballen total sett. VELKOMMEN TIL KIA CUP 2014.

Gå inn på seriepåmelding håndball – Gå inn på regionale ekstratilbud (De utenfor regionen går inn på andre ekstra tilbud)- se oversikt- Start påmelding regionale ekstra tilbud(For andre start påmelding til andre regionale ekstratilbud )- Da skulle dere være påmeldt.

Spørsmål kan rettes til NHF Region Øst, 66 94 16 53

About Siv Støfringstøl