INVITASJON TIL ROMJULSTURNERING

27., 28. og 29. desember 2014

For 37. gang arrangerer Kåsen IL’s Håndballgruppe Romjulsturnering i håndball.Kaasen_IL

Vi ønsker hjertelig velkommen til tre trivelige dager i Kåsenhallen og Klepphallen.

ROMJULSTURNERING

27., 28., og 29. desember 2014 arrangeres turneringen for 37. gang. Turneringen er åpen for følgende klasser J/G-12, J/G-13, J/G-14, J/G-15 og J/G16.  Invitasjonen vil bli sendt til lagene tilsluttet Norges Håndballforbund Region Sør-Vest.

Kampene varer i 1 x 18 min for J/G 12,13,14 og 1 x 23 min for J/G 15 og 16.

Finalene spilles over to omganger a 15 min for J/G 12,13 og 14. For J7G 15 og 16 spilles det over to omganger a 20 min.

TURNERINGSOPPLEGG

Lag med spillere på dispensasjon kan spille turneringen på lik linje med øvrige lag. Kopi av dispensasjon må for øvrig fremlegges i hovedsekretariatet før første kamp spilles.

Under turneringen kan en spiller bare spille på et lag. Brudd på denne regelen kan medføre bot.

Lagene blir delt inn i puljer, og minimum de to beste lagene i puljen går videre til sluttspillet. (Alle lag får minimum 3 kamper).

All klister i hallene er forbudt, med unntak av J/G 15 og J/G16 som kan bruke vannbasert klister.

PRISER/PÅMELDING

Startkontingenten er kr 1.500,- pr. lag. Hvert 5. lag er gratis. Dette må være innbetalt innen 20.11.14.

Startkontingenten etter fristen den 20.11.14 er kr 2.000,- pr. lag.

Vi forbeholder oss retten til å slå sammen klasser dersom det blir for lite påmeldte lag i en klasse.

Påmeldingen er bindende når laget er registret i Profixio. Dersom laget allikevel ikke skal delta i turneringen, må vi få beskjed om dette innen 20.11.14. Gebyr på kr.1.500,- vil bli fakturert for lag som ikke overholder denne regelen.

Påmeldte lag som ikke møter uten å gi beskjed vil også bli fakturert et gebyr på kr. 2.000,-.

ALL PÅMELDING VIL SKJE VIA PROFIXIO VED Å LOGGE INN PÅ DENNE ADR :

Det vil ikke bli tilsendt faktura, dere må selv generere fakturaen ved påmelding.

All påmelding blir stengt etter 20. november, så det er viktig å melde på lagene i tide.

Spørsmål angående påmelding kan rettes direkte til Turid M. Eidså på mob.

nr.480 02 356, turideidsa@gmail.com

PREMIERING

Premiering til alle finalelagene, i klasser hvor finaler spilles.

Premiering til beste spiller i alle finalene.

DOMMERE

Dersom dere har dommere som vil dømme i turneringen vår, vennligst kontakt vår dommerkoordinator Bjørn Haugland på mob 980 31 737, haugland76@gmail.com

Med sportslig hilsen

Romjulskomiteen