Full uttelling på Sørlandet i helgen

KSI_Kampbilde
Klare til kamp mot KSI

Etter gårsdagens seier over ØIF, var første del av helges målsetning om 4 poeng nådd, og dagens kamp mot KSI ble en maktdemonstrasjon mot 4 velfortjente poeng.

KSI bød opp til kamp de første minuttene og Janta måtte virkelig ta i på en Timeout allerede etter 4 minutter, men etter dette ble det en kamp om å klare å holde konsentrasjonen og motivasjonen oppe å øve på det som vi trener på for tiden.

Til pause ledet vi komfortabelt 19-10.

2. omgang ble som første, med jobbing for å holde konsentrasjonen oppe både i angrep og forsvar, i tillegg til at alle spillerne fikk bra med spilletid og kom på scoringslisten.
Alt i alt en grei treningsøkt – og en flott avslutning på en meget bra helg med en fantastisk flott gjeng med jenter. Og for første gang i Ålgårds tid i 2.divisjon, reiser vi hjem med 4 poeng etter en tur til Sørlandet. YES!

En stor takk til de tilreisende tilskuerne som hadde tatt turen til Spicheren Gimlemoen og var med å heie oss fram til seier.

Neste kamp er allerede på lørdag, når serielederen Grane kommer på besøk til Gjesdalhallen. Vi håper at flest mulig til å ta turen kl. 15:30 å heie på jentene.

Kampfakta:

Spicheren Gimlemoen 19.Okt.2014 KSI – Ålgård 21-42 (10-19)

Ålgård: Agnieszka Szalek, Oda F. Løvdahl, Malin R. Mæland (5), Melicha Azari (4) , Mona Skjærpe Klungtveit (3), Aurora Andreassen Løvaas (2), Lene Urdal, Marte K Vold (9), Kirsten Håland (2), Mari Vassbø (6),Oda Moe Bjørkelo (1), Maren Eiken Ravndal (8), Hege Grønningen (2)

Toppscorer KSI: Thea Litschi: 8 mål