Invitasjon Fredrikstad Cup 2015

Fredrikstad Cup ønsker i samarbeid med DNB, å invitere hele din håndballfamilie til Fredrikstad og Norges største håndballcup som går av stabelen for 34. gang i 2015. Ønsker dere en håndballcup som tilbyr Opplevelse (råe artister og de beste håndballprofilene) og Samhold (22 baner samlet og lite reising)? Da er Fredrikstad Cup stedet ditt lag bør reise til neste år, sammen med 640 andre lag fra absolutt hele Norge!

Din invitasjon kan du laste ned her: www.fredrikstadcup.no/inv/

Norges største håndballfest finner du bare en time fra hovedstaden. Hvert år deltar det lag fra Tromsø, Ålesund, Bergen, Stavanger, Trondheim, Lillehammer, Kristiansand, Oslo, Fredrikstad, Sverige og Danmark. Her møter du lag du vanligvis ikke møter til spennende utfordringer og muligheter. Vi har over 150 guttelag årlig!

Påmelding åpner den 26. november kl. 18:00 på våre nettsider. I 2014 var det 847 påmeldte lag, men kun 603 lag fikk plass. Allerede første dag hadde over 500 lag meldt sin interesse. Vi anbefaler derfor å være tidlig ute!

UNIKT – De siste årene har vi valgt å satse stort med store cupområder, blant annet 22 spillebaner fordelt på to steder – noe som har bitt en stor suksess. Stor klubb? Dette gir nemlig muligheten til å følge alle lag fra klubben og skape en unik klubbfølelse. I tillegg innlosjerer vi alle lag fra samme klubb på samme skole, hvor det også inntas frokost. Næring er viktig for oss. Derfor tilbyr vi også felles lunsjpakke, og sunn middag hver dag.

Følgende kan ditt lag oppleve under Norges største håndballfest:

 • Kompakt – 22 baner fordelt på 2 steder* – Lite reising, mye cupfølelse, og muligheten til å følge andre!
 • Kongsten Night – En spillefri aften med Norges råeste artister!
 • Designet cuptrøye – en teknisk trøye av god kvalitet fra Select!
 • Fokus på næring –  Tine frokost, felles lunsjpakke og sunn middag!
 • Åpningsshow – med tradisjonsrik innmarsj og offisiell klubbpresentasjon.
 • Fangene på Kongstenfort – en unik tradisjon som spiller på samarbeid!
 • Kjente profiler – Møt de største håndballheltene hos oss!
 • Unike premier – blant annet 20 000 NOK i pengepremie til Årets klubb!
 • Høy sportslig kvalitet – fokus på dommere, kursing av sekretariat, og kampgjennomføring.
 • Minikonserter – Flere mindre konsertert og show på våre områder.
 • Tivoli, Shoppingarena, Sumohåndball, Konkurranser, Giveaways og mye mer!
 • Gå til www.fredrikstadcup.no/opplevelser  for mer informasjon.

Men – uansett hvor mye vi satser på opplevelser, glemmer vi aldri det viktigste; de 1800 håndballkampene!

Vi håper selvfølgelig at din klubb velger å ta turen til Norges største håndballcup neste år. Har du noen spørsmål er det bare å ta kontakt med oss via våre nettsiderwww.fredrikstadcup.no eller ringe oss direkte på 4000 1722

Ha en riktig fin håndballdag!

Sportslig Hilsen
Alle oss i Fredrikstad Cup
Norges største håndballcup

About Siv Støfringstøl

Nestleder i styret