Rødspette – Komiteen trenger deg!

Heisann alle gode håndballvenner.

Nå ser jo alle at det nærmer seg Rødspættecup 2015 og vi er allerede i full gang med planlegging og påmelding til denne cupen.rodspettetop-logo

Nå har vi i tre i komiteen sittet i ca. 10 år og holdt på med dette og ungene våre er blitt godt voksne. Da er det vel kanskje på sin plass at vi nå overlater våre plasser til noen andre organisatoriske mennesker med interesse for Ålgård HK og arbeidet med Rødspættecup.

Vi vil først og fremst si at det er meget givende å ha fått lov til å være med i komiteen så lenge og ikke minst sett hvor godt mottatt arbeidet vårt har vært. Vi lover at vi skal prøve å gjøre en like god jobb i påsken 2015 og,

MEN: Vi trenger nå sårt å kunne trekke oss tilbake og overlate «skuta» til andre engasjerte foreldre. Derfor hadde det vært ønskelig å få inn interesserte foreldre allerede nå, slik at vi kunne lære bort våre «hemmeligheter»

Vi er tre personer i komiteen.

Rolf Kapstad, som tar seg av gensere og sponsorer. Hilde Broch som har kontroll på økonomien og passer på at alle lag blir påmeldt (holder kontakten med Rødspætte DK), samt setter opp forslag til hyttefordeling på Sæby Søbad. Anders Føreland som har kontroll på antall minibusser, kontakten med Color Line og Sæby Søbad. Anders er også reiseleder under turneringen.

Vi i komiteen avholder møter etter behov og her organiserer vi også opplegget for det enkeltes års opplegg. Vi har etter hvert opparbeidet oss gode og kjente rutiner på alt vi foretar oss, så alt ligger til rette for den som skal overta. Litt arbeid er det, men dette arbeidet blir fordelt over et stort tidsrom, så det blir ikke så veldig mye arbeid, før rett før avreise.

SÅ DERFOR KJÆRE HÅNDBALLVENNER!!

Rødspættekomiteen søker herved etter:

  • En sponsoransvarlig for Rødspætte (gensere og bestilling av disse) –
  • en person som kan holde orden på økonomi og påmeldinger og
  • en person som kan ta seg av bestilling av minibusser/båtreise og opphold.

Ta kontakt md Rolf, Hilde eller Anders om du har lyst å være med

Mvh

Rolf – Hilde og Anders