Tidlig juleferie for damelaget?

I en kamp som på forhånd var forventet å være jevn, virket det som om jentene hadde tatt en litt for tidlig juleferie…

Kampen startet jevnt, men allerede etter noen minutter dro SIF ifra og så seg aldri tilbake. Janta tok Timeout etter 10 minutter i 1. omgang, uten at det så ut til å hjelpe. SIF’s unge mannskap fikk alt for fritt spillerom i angrep, og kom gang på gang til 100% sjanser som de satte enkelt i mål.
I angrep fant ikke jentene flyten, og klarte ikke å finne ut av SIF’s utgrupperte 3-2-1 forsvar, så SIF gikk til pause med en komfortabel 19-11 ledelse.

Dessverre ble 2.omgang ikke særlig mye annerledes enn første. Jentene klarte ikke å få skikkelig tak på forsvarsspillet og SIF’s hurtige spillere. Og selv med frimerke på et par av SIF’s Solaspillere, så ebbet kampen ut med en alt for enkel seier til SIF.

(Sola og SIF har samarbeid mellom klubbene denne sesongen, så flere av profilene i dette SIF laget trener fast med Sola, og har vært med på kamper i 1.divisjon, uten at dette på noen måte kan forklare hvorfor jentene ikke var på i denne kampen…)

For en del av spillerne venter det nå 3 tøffe kamper i Lerøyserien mot Stabæk, Byåsen og Fredrikstad til helgen, mens resten av gjengen nå har en lengre treningsperiode som vi må bruke godt inn mot del 2 av sesongen som starter torsdag 8.Januar borte mot Hinna.

Rogaland Avis var å dekket kampen – så for de som vil, så kan dere lese mer om kampen på denne lenken.
Gjesdalbuen’s kommentarer kan dere lese her. (Krever abonnement).

Kampfakta:
Stavanger Idrettshall 10.desember.2014. SIF – Ålgård 29-20 (19-11)
Ålgård: Agniezka Szalek, Liv A. Furenes, Malin R. Mæland, Melicha Azari, Siri Grude, Mona S. Klungtveit (3), Aurora Andreassen (1), Ingrid Folvik, Marte K. Vold (1), Kirsten Håland, Mari Vassbø (6), Oda Moe Bjørkelo (3), Maren Eiken Ravndal (3), Hege Grønningen (3)

Toppscorer SIF/Sola: Kristiane Knutsen 8