Framgang for damelaget

Det ble en spillemessig opptur for damelaget i helgens 2 bortekamper på Sørlandet, men dessverre 0 poeng etter de 2 kampene denne helgen. Lørdag møtte vi et heltent AK28, som dessverre fikk en ledelse tidlig i 2 omgang som vi ikke klarte å hente inn, mens søndagens kamp mot serieleder Grane Arendal ble en skikkelig thriller.

Helgens kamper viser at damelaget begynner å finne formen igjen, spesielt etter en meget bra kamp mot serieleder Grane Arendal på søndag. Ålgårdlaget storspilte til tider i forsvar, og fikk seiersvante Grane-spillere til å bli skikkelig frustererte.

Med 3 minutter igjen var stillingen 20-20, men dessverre holdt det ikke helt inn, og Grane fikk med seg begge poengene. Men fortsetter laget med dette spillet i forsvar, så kan det bli mange poeng i kampene framover.

Ellers en stor takk til en stor kontingent med Ålgård-supportere som vant kampen klart på tribunen både lørdag og søndag.

Neste kamp for damelaget er hjemme mot seriejumbo KSI på søndag kl. 13:00

Kampfakta lørdag:
Odderneshallen 17.Jan.2015 AK28 – Ålgård 32-26 (14-14)

Ålgård: Agnieszka Szalek, Marion Helland, Malin R. Mæland (1), Mona Skjærpe Klungtveit (2), Aurora Andreassen Løvaas (1), Marte K Vold, Kirsten Håland (3), Mari Vassbø (5),Oda Moe Bjørkelo (4), Maren Eiken Ravndal (2), Hege Grønningen (2), Guro Henriksen (3), Ingrid Folvik, Siri Grude (3)

Toppscorer AK28: Ingrid Hodnemyr: 11 mål

Kampfakta søndag:
Sør Amfi 18.Jan.2015 Grane Arendal – Ålgård 23-20 (14-13)

Ålgård: Agnieszka Szalek, Marion Helland, Malin R. Mæland (2), Mona Skjærpe Klungtveit (3), Aurora Andreassen Løvaas, Marte K Vold (1), Kirsten Håland (2), Mari Vassbø (4),Oda Moe Bjørkelo (5), Maren Eiken Ravndal, Hege Grønningen, Guro Henriksen (3), Ingrid Folvik, Siri Grude

Toppscorer AK28: Helene Svenningsen: 6 mål