Aktivitetsdager i august for 1.-5.klasse

Mandag 17. og tirsdag 18.august 2015 er planleggingsdager for mange, samtidig som de fleste voksne har startet på jobb igjen. Her er et kjekt tilbud til alle 1.-5.klassinger i Gjesdalhallen sammen med ÅHK. To dager med lek og moro før skolestart. Bli med da vel! Dette blir gøy Uttrykksikonet smile Tilbudet gjelder alle, både medlemmer og andre.

Har du fri 17.og 18.august?

Mor og far er kanskje på jobb?

Da kan du være med på lek og moro i Gjesdalhallen

sammen med Ålgård Håndballklubb.

Vi i Ålgård Håndballklubb inviterer gutter og jenter i 1.-5.klasse til aktivitetsdager i Gjesdalhallen mandag 17. og tirsdag 18.august.

Åpningstid: kl 07.30 – 16.30.

Pris: 200kr pr dag.

Det blir ulike aktiviteter (med og uten ball) inne i hallen og ute i nærmiljøet rundt Gjesdalhallen. ÅHK er opptatt av at dette skal være et trygt kvalitetstilbud for barna. Vi kommer til å ha samme voksentetthet som skoler/SFO i kommunene har.

Påmelding til dagligleder@algard-hk.no innen 1.august.

Spørsmål kan rettes til ansvarlig for gjennomføring og opplegget: Kristine N. Jøntvedt (dagligleder@algard-hk.no / mobil 47237104)

august