Sommeraktiviteter med ÅHK

IMG_3742IMG_3741IMG_3754IMG_3755IMG_3783IMG_3785

1.-3.juli var det klart for Sommeraktiviteter med ÅHK. Vi hadde 35 barn i alderen 6-10år som var påmeldt. Hallen åpnet kl 07.30 alle dagene. Da var det ulike aktiviteter barna kunne velge mellom. Mål, baller, kjegler, balansebrett, tjukkaser i ulike varianter, hoppetau, rokkeringer, stiger og erterposer stod klar til bruk. Barna kunne spise medbrakt frokost hvis de ønskte. Alle barna var kommet før klokken ble 10.00. Da var det klart for RØRIS dans (danser med bevegelse som trener koordinasjon, balanse, styrke og får opp pulsen). Etter dansen var det stasjoner med ulike aktiviteter styrt av voksne frem til lunsjen, stasjonene var både ute og inne. Lunsjen bestod av grovt brød og godt pålegg. Etter lunsj hadde vi et friminutt ute i skolegården, før vi fortsatte med aktiviteter og litt vassing i Flassabekken.  I to/tre tiden hadde vi et godt frukt, grønt og yoghurt måltid, før vi igjen hadde frie aktiviteter. Barna var stort sett i full aktivitet hele tiden og stemningen har vært kjempe god fra morgen til ettermiddag. Torsdag hadde vi en fjelltur midt på dagen, vi kom oss nesten opp til Kodlifjellet. Pga av veldig sterk vind snudde vi ved den siste stigningen. Da hadde både caps og småstein sust avgårde. Vi gikk ned på «kunsten» og inntok nisten vi hadde smurt med oss. Fredagen hadde vi litt andre måltid siden det var siste dagen. Vi tok tidlig frukt, yoghurt og bygggryngrøt. Mens vi hadde de siste stasjonene var det noen jenter fra J12 som lagde pizzaer til oss. I ett tiden fikk alle barna servert hjemmelaget pizza og brus til stor begeistring fra ungene.

ÅHK er strålende fornøyd med opplegget og med alle positive tilbakemeldingene fra barn og foreldre.

Vi vil takke Gjesdal kommune som åpnet hallen for ÅHK disse dagene selv om hallen egentlig var stengt, Tine som gav oss melk, ost, yt, yoghurt, pizzabunner og annet, Ålgård turn som vi fikk låne tjukkaser og annet utstyr av og alle foreldrene som lånte oss barna sine disse tre dagene.

ÅHK håper vi kan gjøre dette flere ganger.

Allerede 17.og 18.august er det to nye dager for nye 1.klassinger og opp til 5.klasse. Det er bare å melde seg på til dagligleder@algard-hk.no/472 37 104 frem til 10.august. Dette er et tilbud for ALLE som ønsker (ikke bare medlemmer).

Ha en riktig god sommer 🙂