Ålgård Cup 2015 21.-23.august

Resultat-service

I år skal ÅHK arrangere ÅlgårdCup 2015 21.-23.august. Dette er ei seniorturnering for damelag i 2.og 3.divisjon. 12 lag skal kjempe om seieren. Her blir det mange gode kamper, tøffe dueller, nervepirrende øyeblikk og ikke minst god håndball. Alle lagene er i oppkjøringen inn mot en ny og spennende sesong. Turneringen vil kanskje gi oss noen pekepinn på hva årets sesong kan by på. Still opp og hei på Ålgårddamene, samtidig kan de andre lagene få en smakebit av det fantastiske Ålgårdspublikummet. ÅHK damene skal spille fredag 21.august kl 17.00 mot Bryne 2 – lørdag kl 08.30 mot Sandnes. Kvartfinale og semifinale fortsetter utover lørdagen, mens bronsefinale og finale går tidlig søndag. Se hele oppsettet her –  Ålgård Cup 2015

About Kristine Jøntvedt

Daglig leder i Ålgård Håndballklubb Stiller på styremøter Ikke stemmerett på Årsmøte