Cup er Cup – Ålgård møter Sola kl.19.00 på fredag 28.august

Fredag 28.august er det duket for festhåndball i Gjesdalhallen. Ålgård sitt damelag er klare til å ta imot Grundigligalaget Sola HK. Spennende å måle krefter mot et lag i toppserien. Vi håper flest mulig har anledning til å støtte damene våre under denne kampen. ÅHK skal vise muskler og gi Sola HK god motstand. Det skal bli kamp om å komme videre til 3.runde i NM. Cup er cup og ballen er rund. Alt kan skje!

Vi oppfordrer alle som bor i nærheten av hallen til å gå. Det vil forhåpentligvis blir trangt om plassen på tribunene, så vær tidlig ute. Damene håper på mye rødt blant publikum og høylytte heiarop. Det er 50kr i inngang for de over 18år. Usikkert om bankterminalen blir helt klar i kiosken til fredag, så ta med kontanter til kaffi/kaker/pølser og pizza.

HEIA ÅLGÅRD !!!!

annonse