Seier i Serieåpningen mot AK28

Så var endelig sesongen 15/16 i gang, og siden Regionen ikke helt hadde kontroll på planlagte arrangement i Gjesdalhallen – ble vår første hjemmekamp spilt i Figgjohallen.

Oppkjøringen foran sesongen har så langt vært bra, og med 4 nye spillere i troppen fra Sola, og en hjemvendt spiller fra LFK09, og solide resultater i treningskamper og i CUP’en, var forventningspresset på oss. Og rammen rundt kampen var som vanlig 100%, så det var en spent og tent gjeng som entret “verdens beste parkett”.
(For de som husker godt, endte forrige møte med at AK28 vant tilsvarende kamp med 15 mål, så her hadde jentene virkelig noe å revansjere.)

Og kampen startet forrykende!
Jentene innfridde forventningspresset fra start, med godt forsvarsspill og 3-0 i kampprotokollen allerede før det var gått 3 minutter.

Kanskje ble dette en liten sovepute for jentene, for utover i 1.omgang slapp vi likevel til AK28 alt for lett framover på banen, så i forsvar er det fortsatt mye å jobbe med i tiden framover.
Men framover på banen briljerte jentene med trøkk og kreativitet, bra ankomster – flotte rush og mange mål, og vi kunne gå til pause med en 5 måls ledelse.

2 omgang ble nesten en kopi av 1 omgang – der bra angrepsspill nok gikk noe ut over forsvarsspillet; men med 40-30 seier og 70 mål totalt sett (inkludert en herlig flyver!), må dette ha vært en kjekk kamp for publikum.

Til slutt må vi få takke alle supporterne som hadde tatt turen til Figgjohallen og ga oss herlig støtte gjennom hele kampen. Dere er GARANTERT Regionens beste publikum – så herlig å kunne gi dere en skikkelig håndballopplevelse.

AK28_TakkFor de som ønsker å lese mer, kan dere lese hva Gjesdalbuen skriver på http://gbnett.no/index.php?page=vis_nyhet&NyhetID=7573  (krever abonnement)

Nå venter et sterkt Nærbølag på andre banehalvdel på lørdag – så vi krysser fingrene for at like mange tar turen til Gjesdalhallen kl. 15:30

Kampfakta:
Figgjohallen 12.Sept.2015 Ålgård – AK28 40-30 (20-15)
Tilskuere : ca. 100 stk

Spillere: Agniesza Szalek, Sisse Marie Bøge Fahlberg, Veronica Berntsen (7), Mona Fosseli Ågotnes (2), Marthe Bergersen, Melicha Azari, Kamilla Lund Haukalid, Mona Skjærpe Klungtveit(7), Ida Marie Lerøy(10), Marte Klungtveit Vold, Kirsten Håland (1), Mari Vassbø (5), Maren Eiken Ravndal (8) og Elise Pedersen.

Ålgård 4 x 2min + 1 gult kort / AK 28  4 x 2min + 1 gult kort
Toppscorer AK28: Mona Fosli Solaas og Karoline Olsen : 7 mål hver