Damekamp, Klubbkveld og Rosa Sløyfe

lagbilde HundvågKlubbkveld

I morgen,onsdag 21.oktober er det klart for en stor håndballdag. Først er det Klubbkveld på MagnetenSport fra kl 16:00. Her kan alle som har bestilt hente og betale overtrekksdraktene, du kan bestille overtrekksdrakter og handle håndballklær/utstyr til 25% rabatt (15% på annet).

Kl 19:15 braker det løs i Gjesdalhallen med damekamp. Ålgård møter Hundvåg. I tillegg til å gi oss topp underholdning, super stemning og god sportsånd ønsker ÅHK med damelaget i spissen å rette fokus mot en viktig sak. Vi ønsker å samle inn penger til Kreftforeningen og markere Rosa Sløyfe aksjonen denne kvelden. ÅHK donerer deler av billettsalget til denne saken og vi oppfordrer alle i hallen (eller de som er innom sporten) å avse et lite beløp til Kreftforeningen.