Medlemsregistrering og nye systemer

Vi i ÅHK skal nå over til Norges Idrettsforbund sine datasystemer. Dette vil være til stor hjelp for ÅHK og for medlemmene. I dette systemet kan alle medlemmene registrere endringer i mailadresser, telefonnummer og gateadresse. Dere vil få mulighet til å melde dere på ulike aktiviteter som ÅHK skal arrangere (håndballskoler, turneringer o.l). Medlemskontingenten blir sendt ut pr mail. Alle som betaler LISENS (fra og med det året du fyller 13år) er registrert på MinIdrett. Det kan være at noen er registrert med flere brukere, da får vi hjelp fra Rogaland Idrettskrets til å slå sammen slik at du er en bruker.

Alle medlemmene våre fra mini til og med J/G født 2003 må inn å søke om/registrere seg som medlem i ÅHK gjennom MinIdrett. Dette må gjøres innen 4.november. Det er en lettfattelig oppskrift på dette her på vår hjemmeside  HER

Alle fra J/G13 må inn å sjekke opplysningene på sin bruker. Sjekk at det ligger inne riktig mailadresse og telefonnummer. Vi anbefaler å bruke mailadressen til den som skal ha informasjonen fra klubben (påmelding til aktiviteter, påmeldinger til turneringer, faktura, dugnad og annen informasjon.

Har du ansvar for mer en ett medlem i klubben anbefaler vi dere å opprette en profil selv og samle alle barna under deg. Se under BLI MEDLEM I ÅHK.

Vi kommer til å ha noen åpne kvelder i hallen der du kan få hjelp til denne registreringen hvis du får problemer.

Datoene kommer HER på hjemmesiden og på Facebook siden til ÅHK

Ta kontakt med daglig leder Kristine hvis det er spørsmål.