Medlemskontingent 2015/2016

De fleste av våre medlemmer har fått eller vil få tilsendt medlemskontingenten for håndballsesongen 2015/2016 rundt disse dager. Kontingenten ligger i MinIdrett for hvert medlem. Alle medlemmene som er registrert med mailadresse får en mail angående dette. For medlemmene fra mini og til 12år skal de nå ligge en mailadresse inne. For de som allerede var registrert i de nye datasystemene våre gjennom å ha betalt lisens tidligere sesonger, og som IKKE har kontaktinformasjon på MinIdrett vil få kontingenten av oppmann i løpet av uken. Er det noen som ikke har mottatt kontingenten innen 1.desember så ta kontakt med oppmann for laget eller daglig leder Kristine – dagligleder@algard-hk.no  472 37 104.

Har du fått tilsendt kontingent, men har sluttet så beklager vi dette og sletter kravet så fort vi får tilbakemelding fra deg/dere.

Pga omlegging av systemet så kommer kontingenten litt senere i år enn den pleier å gjøre. Vi ber om forståelse for dette.