Kjenner du noen som ønsker å være ÅHK-sponsor?

Hei alle venner av Ålgård Håndballklubb!algard-hk-logo

Som dere ser i hallen og leser i Gjesdalbuen, så er det god aktivitet og entusiasme i klubben for tiden. ÅHK har økt antall medlemmer hvert år og er nå ca 350 medlemmer inkl. 2 lag for psykiskutviklingshemmede, over 100 minispillere fra 6-9år, over 20 lag i alderen 10 – 16år og vi har i år fått hele 3 seniorlag (A-lag, B-lag/rekrutteringslag og et C-lag). Vårt mål er å ha et godt tilbud til alle som ønsker å spille håndball uansett nivå og målsetting.

Økt aktivitet stiller økte krav både til administrasjon, komiteer, trenere, støtte rundt lagene og ikke minst økonomi. For å opprettholde en like god kvalitet som nå, så må vi øke inntektene.

Vi håper derfor du jobber et sted eller kjenner en bedrift som ønsker å bli ÅHK-sponsor.

Sponsoralternativ: Reklameskilt i Nye Gjesdalhallen eller reklame på vår flotte buss.

Et reklameskilt koster kr. 5 000,- eks. mva. pr. år for 1 x 2 meter skilt. 3 meter koster kr. 7.500,-, 4 meter kr. 10 000,- osv. Dette er 1-årskontrakter og kan dermed sies opp hvert år.

ÅHK-bussen skal nå omprofileres med nye reklamer, slik at den blir en kjempefin ÅHK-buss. Reklamen koster kr. 5 000,- pr. år for ca. 30 cm  høy x 90 cm lang.

De som ønsker å være med oss på laget, kan ta kontakt med en av oss i markedskomiteen ÅHK:

Ole Sjølyst – tlf. 991 66 101. mailto: ole.sjolyst@lyse.net

Arvid Berge – tlf. 934 60 004. mailto: Arvid.Berge@hubro-as.no

Geir Arne Pedersen – tlf. 468 08 877. mailto: gap@sesnor.no

Rolf Ove Kapstad – tlf. 482 79 280. mailto: rolf@romningsteknikk.no

For mer info, sjekk våre hjemmesider www.algard-hk.no

Lik gjerne vår Facebookside  https://www.facebook.com/AlgardHK/