Ny sesong – hardt arbeid – videre positiv utvikling

Da er dagen her. 1.mai 2016. Første dag i en ny håndballsesong. Sesongen 2016/2017. Ålgård Håndballklubb tar et skritt til opp denne laaaange utviklingstrappen. Aldri tidligere har klubben hatt en trener/markedsmann i et så stort engasjement. Velkommen til Ålgård Håndballklubb Leif Gautestad , vi gleder oss til å ha deg med på vårt lag. Nå skal vi sammen brette opp armene og gi ALLE medlemmene våre, de frivillige, supporterne og samarbeidspartnere en ny, innholdsrik og utviklende sesong med oppturer, nedturer, gleder, mye gøy og mye hardt arbeid. Sammen skal vi fortsette å bygge ÅHK i en positiv retning. Heia Ålgård.

Gautestad og A-gjengen

infomøte