Bli med i supporterklubben – Blir med i ÅHK Fygarane!

Vi har fått hilsen og oppfordring fra Supportersjef Kari Fosseli

ÅHK Fygarane/ ÅHK Fygarungane ønsker å bli flere og fremover ønsker vi å verve flere medlemmer! Alle er velkomne i gjengen uansett hvor aktive dere er på tribunen! Siden vi startet i høst har der blitt et utrolig mye bedre samhold på både tribune, turer og ellers.

Tilbakemeldingene har rett og slett vært rørende👍. Og andre klubber er misunnelige på det vi har fått til😄.

Fredag 27. Mai kl 19.30 på hotellet (Gjesdal Gjestgiveri) arrangerer vi Fygarfest! for utøvere og medlemmer over 18 år. Og flere har meldt seg på👍. Der ønsker vi at du og skal komme! Supporterbandet kjører på med supportersangene etter maten. Etterpå skal vi fortsette og kose oss med pokalutdeling og loddsalg. – Dette blir jillt!

Søk opp Facebookgruppene ÅHK Fygarane for de over 18 år og ÅHK Fygarungane for de yngste. Der ber du om å bli medlem. Har du ikke Facebook kontakter du meg på kari.fosseli@lyse.net  Senere kan du betale medlemsavgiften på 50kr(hvis du er over 18, aktive utøvere betaler ikke). Få med venner og familie! DEL gjerne dette innlegget!

For me e Ålgård!

Supporterhilsen fra Kari og resten av Fygargjengen.

ÅHK Fygarane