Sommeraktiviteter i skoleferien med ÅHK

Her er påmeldingsskjema til sommeraktiviteter med ÅHK 2016. Ålgård Håndballklubb gjentar suksessen fra i fjor med aktiviteter for barn i fra 1.klasse og oppover til 12år. Det er pedagoger som har hovedansvaret for opplegget og gjennomføringen sammen med eldre ungdom/voksne som medhjelpere.

Det er 9 ulike dager du kan velge mellom. Dagene er torsdag 23.juni, fredag 24.juni. mandag 27.juni – fredag 1.juli og mandag 15.august og tirsdag 16.august. Det er mulig å melde på enkelte dager eller alle dagene. Åpningstiden i hallen vil være 08:00 – 16:00. Når påmeldingen er registrert vil du få en mail om mer informasjon angående betalingen. Planer og informasjon om selve dagene får du på mail når det nærmer seg. Ved spørsmål ta kontakt med Kristine N.Jøntvedt – dagligleder@algard-hk.no – tlf 47237104

 

Fyll ut påmeldingsskjemaet her

 

 

Her kan du se hvordan vi hadde det sommeren 2015 🙂

 

24.05.2016 - første info

About Kristine Jøntvedt

Daglig leder i Ålgård Håndballklubb Stiller på styremøter Ikke stemmerett på Årsmøte