Ålgård Håndball «selger» damespillerne sine! Vil du «kjøpe»?

Spillersponsor

Spillere i A-tropp skaffer seg sin private sponsor som «kjøper» de for en sum (målet er 10 000kr). Pengene går inn til klubbkassen og er med å bidrar til at ÅHKs kan fortsette sin sportslige satsing på både seniornivå, juniornivå og øke kompetansen for trenere i barne og ungdomsavdelingen. Alle våre spillere på A-laget er under amatørkontrakter og tjener ikke penger av å spille håndball i ÅHK sesongen 2016/2017.

Bedrifter, supportere, vennegjenger og andre interesserte kan «kjøpe» seg en eller flere av våre spillere denne sesongen.

Les mer om SPILLERSPONSOR her – Reklame for Spillersponsor 2016 og 2017

Her er et eksempel på banner som skal henge oppe i Gjesdalhallen  (eksempel med tidligere landslagsspiller Gro Hammerseng-Edin) og et eksempel på en RollUp som sponsoren kan bestille til eget bruk (den med testbilde av vår egen Marte Klungtveit Vold).

Lysbilde2

Lysbilde1