Bli med i ÅHKs SCORINGSKLUBB

Ålgård Håndballklubb har nå startet en scoringsklubb for sesongen 2016/2017.

Hvor mange mål scorer damelaget vårt i år?

Blir du med å satser 1kr pr mål? Eller «gutser» du og kaster deg på sølv eller gull?

Bli med i ÅHKs scoringsklubb!

Vi vil oppfordre så mange som mulig av våre medlemmer, foreldre, besteforeldre, venner, kollegaer, sponsorer og andre interesserte til å melde seg inn i scoringsklubben til Ålgård håndball. Inntektene vil være et kjærkomment tilskudd til driften av klubben.

Et medlemskap i scoringsklubben betyr at du forplikter deg til å betale 1 kr(eller mer) for hvert mål dame A scorer i seriekamper denne sesongen. Går du eller din bedrift for gull? Eller er du en av våre viktige trofaste supportere. Alle er like viktige. 18års aldersgrense.

Kategorier i scoringsklubben Sum pr mål
Gull 5kr eller mer pr mål
Sølv 2 kr pr mål
Bronse 1,50kr pr mål
Supporter 1kr pr mål

Meld deg inn digitalt her  eller fyll ut dette skjemaet og lever inn –  SCORINGSKLUBB ÅLGÅRD HÅNDBALLKLUBB 2016

I fjor scoret Damelaget vårt omtrent 25mål i snitt pr kamp. Denne sesongen skal laget spille 20 seriekamper i en tøffere(tilspisset) 2.divisjon – 10kamper før jul og 10 etter jul.

Summen betales til klubben ved jul og ved sesongslutt – faktura vil bli sendt.

På hver hjemmekamp trekkes det ut en premie blant de som er med i scoringsklubben. Det vil også være en større hovedpremie ved sesongslutt.

En løpende oversikt over antall mål vil henge ved bua på hver hjemmekamp, samt på Facebook og hjemmesiden vår. Egen scoringsklubbside for medlemmene på Facebook vil komme når medlemmene strømmer på.

Bli med og støtt håndballklubben på en spennende måte!