Oppstartsdatoer for de minste håndballspillerne

Liker du å være i aktivitet? Er det kjekt å leke med ball? Liker du å være sammen med andre i leken? Da er du hjertelig velkommen til å spille håndball hos oss. Vi prøver å ha et godt tilbud til alle som ønsker å være med. Vi har ikke «tak» på antall medlemmer pr kull og håper vi slipper det også. Vi er opptatt av at organiseringen skal være så god og at vi skal være nok voksne/ledere til å kunne ha opp mot 50stk på treningene. Minihåndballen er preget av mye lekaktiviteter med ball og med grunnleggende motoriske bevegelser.

Nytt i år et at vi samler alle guttene fra 1.-4.klasse på samme treningstiden. Det vil ikke si at de skal trene sammen, men at de deles inn i grupper etter alder og trener i hallen samtidig. Vi håper dette skal bidra til at flere gutter ønsker å spille håndball.

Minihåndball består av trening en gang i uken og turneringer 4 ganger i løpet av en sesong. To dager før jul og to dager etter jul. Da pleier de å spille 3-4 kamper på ca to timer tilsammen en lørdag eller søndag. De får premie etter hver turnering.

Torsdag 15.september vil Damelaget vårt og treneren, Leif Gautestad arrangere en aktivitetsdag sammen med alle barn i 1.-4 klasse. Her blir det kjekke stasjoner og aktiviteter. Her er en gylden mulighet for å teste ut om håndball er noe for deg.

Ellers vil oppstartsdatoene for de enkelte være slik:

Jenter 6år – 19.september kl 16:30-17:30 i Gjesdalhallen 1 (den gamle)

Jenter 7år – 13.september kl 16:30 – 17:30 i Gjesdalhallen 1 (den gamle)

Jenter 8år – 5.september kl 17:30 – 18:30 i Gjesdalhallen 1 (den gamle)

Jenter 9 år – har startet torsdager kl 17:30 – 18:30 i Gjesdalhallen 1 (den gamle)

Gutter 6-9år – 22.september kl 16:30 – 17:30 i Gjesdalhallen 1 (den gamle)

MINI 6-7 og 8år pleier å trene ca frem til påske 🙂

Jenter og gutter 9 frem til Kristiansandsturneringen (som alle lag fra 9-12år reiser på i ÅHK)  i april.