Første BRING runde for Jenter 16

Åhk Bring 2017

Til første Bring runde 2017 satte 15 spente jenter seg i bussen lørdag ettermiddag for den etter hvert så vante turen til sørlandet. Det kriblet nok litt ekstra hos de aller fleste som skulle spille Bring kamper i Sukkevannshallen søndagen istedenfor de etter hvert så vanlige regionskampene.

Selve Bringkonseptet gir litt ekstra nerver – nye lag og nye mål for både spillere og ledere som de har sett frem til lenge, Ida –Kristine og Kristina representerte rutinen i laget og hadde lagt premiere nervene bak seg i foregående år, mens resten av troppen egentlig er ett år for tidlig ute i forhold til alder.

Både tur og oppladning gikk smertefritt – og fansen strømmet til hallen i ÅHK farger på søndags formiddag, så rammen var satt til en spennende dag.

Vår første motstander var Våg som regnes som favoritter i gruppen – etter å ha ledet 19-18 midveis i annen omgang viste tyngde-rutine og alder seg til å være tungen på vektskålen for Vågs del og de dro seieren i land med 2 mål.

Til kamp nr 2 kun 2 timer etter Våg kampen sendte vi litt av rutinen til Ålgård for å geleide D2 laget vårt mot Grane arendal – så Leif og Kristina satte seg i bilen og ønsket oss lykke til videre. Vår motstander Langhus ble nok tatt litt på senga av ett friskt og ungt Åhk lag som ledet gjennom hele første omgang og ut i andre – før vi nok en gang grunnet manglende rutine – litt slitne føtter måtte se at Langhus trakk det lengste strået i sluttminuttene.

I etter kant var vi stort sett enige om at vi har nivået inne og gleder oss storveis til Horten i februar – hvor målet er å dra hjem 6 poeng til rogalands navle – fordi vil både vil og kan akkurat det !

unnamed (1) unnamed (2) unnamed (3) unnamed