Har DU lyst å spille håndball sesongen 2017/18? Eller ønsker DU å være trener?

Ålgård Håndballklubb jobber for å få på plass et lag i 6.divisjon for sesongen 2017/18. Noen er allerede i gang med treninger, men vi har plass, både ønsker og trenger flere spillere. Dess flere dess kjekkere! Dette er et tilbud for de som har spilt håndball før og som ønsker å fortsette med verdens beste idrett, men på et lavere nivå enn ÅHK sine to andre seniorlag som spiller i 2 og 4.divisjon. Kriteriene er enkle: Du trenger ikke ha spilt på høyt nivå tidligere, du kan gjerne hatt pause noen år, du må være over 16 år og ellers har friskt mot og være positiv.
Laget har fast treningstid tirsdager fra 21:00 – 22:30 i Gjesdalhallen, men det er muligheter for å kjøre oppvarming fra 20.30 – 21:00 ute/inne slik at håndballøkten er fra 21:00 – 22:00. I tillegg kan det legges opp til en felles styrke/intervalløkt i uken om dette er noe laget ønsker. Dette organiserer laget og trener sammen.

Vi legger opp til åpne treninger disse dagene:
Tirsdag 22.august
Tirsdag 29. august
Tirsdag 5. september

I tillegg til spillere har vi behov for en trener. Det er en kjekk gjeng å trene og det er ikke svært arbeidskrevende, men vi trenger en god leder som kan planlegge og gjennomføre treninger, være med på kamper og annet sportslig i tilknytning til laget.

Om du ikke er i målgruppen selv, men kjenner noen potensielle spillere/trenere så setter vi stor pris på om dette deles. Vi håper å se nettopp DEG! Om dette er noe for deg så ta kontakt med Siv Støfringstøl, styrets nestleder, enten på mail sss@lyse.net eller tlf 99 59 93 90.

Comments are closed.