Treningstider for sesongen 2017/2018

RENINGSTIDER 2017/2018

Vi ønsker alle hjertelig velkommen til en ny håndballsesong, medlemmer og nye medlemmer.

I ÅHK har vi ikke påmelding. Treningene er åpne for alle som ønsker å spille håndball. Hos oss kan spilleren få prøve seg noen treninger før han/hun melder seg inn. Max prøvetid er 1 mnd.

Vi tar imot nye medlemmer i alle aldre. Har du ikke spillt håndball før prøver vi å legge tilrette for at alle barn/unge skal oppleve mestring og utvikling på alle nivå.

På oversikten finner dere oppstartsdatoen, men flere av lagene er allerede i full sving. Det er bare å møte opp på den første treningen du har muligheten til.

Lurer dere på noe så ta gjerne kontakt på melding her eller send en mail til post@algard-hk.no

Hall 1 = eldste Gjesdalhallen (første inngangen)
Hall 2 = nyeste Gjesdalhallen (inngang midt på bygget)

Del gjerne til venner og kjente. Vi håper å se mange nye og alle de som spilte i fjor.

Lysbilde1

Lysbilde2