Mental styrketrening

billettMandag 4.desember får Ålgård Håndballklubb besøk av tidligere landslagsspiller Anja Hammerseng-Edin og Marius Sørlie fra Fearless Mind.

På ettermiddagen skal de holde et foredrag som passer alle. Anbefalt aldersgrense er ca 11år.

TALENTETS INDRE KAMP

Dette foredraget er laget for å sette ord på tankene og følelsene idretten drar med seg. Og for å bidra til en måte å håndtere dem på. Det finnes utallige foredrag rundt idrettspsykologi og teknikker som kan benyttes for å håndtere ulike idrettsutfordringer. Det er bra, og noen teknikker vil du også se her, men det viktigste budskapet i foredraget er de reelle følelsene og problemstillingene utøverne kjemper med. Viktige spørsmål som blir tatt opp i foredraget: 1) Hva er et talent?, 2) Hva er forskjellen på talent og identitet? Og kanskje det viktigste spørsmålet, 3) Hvordan påpeker vi voksne denne forskjellen?

Foredraget er aktuelt for spillere, trenere, støtteapparat og andre mennesker som engasjerer seg i idretten.

Billetter kjøpes her

De skal holde et foredrag for våre samarbeidspartnere på dagen –

FEARLESS

Hva får mennesker til å prestere på sitt beste? Et edutainment foredrag basert på den nyeste forskningen innen positiv psykologi. Vårt mål er å lære bort på en underholdende måte. Foredraget åpner opp for en mulighet til å jobbe videre med temaet i ettertid, med de nyeste verktøyene og teknologien, levert av Fearless Mind – verdens første treningssenter for mental trening.

Er dette interessant for deg eller din bedrift ta kontakt med dagligleder@algard-hk.no /47237104 for å høre om det er ledig plasser.

Comments are closed.