Velkommen til UEGOCup Ålgård 2018

Ålgård Håndballklubb har gleden av å invitere til tidenes første UEGO Cup Ålgård.

uegologo2logoonly1500

1 – 3. juni arrangerer vi en turnering der målet er å lage en folkefest på sentralidrettsanlegget på Ålgård.  Fartsfylt håndball, mange lag, egen serie for Superlag (hu-lag), egne minibaner for 6 – 8 år, kamper inne og kamper ute på kunstgress.  15 og 16 årslag spiller kun inne med  klister som vanlig. Kun lokale lag  kan bli satt opp med kamper fredagen ved behov.

9 – 14 år spiller TURBOHÅNDBALL. Fartsfylt håndball med mye mål og mange ballberøringer for alle lag. Vi korter ned banen med 10 meter og spiller med fullt lag på 20 m x 30 m. Ellers samme regler.

Vi legger opp til ulike aktiviteter og gøy mellom kampene. Utsalg av sportsartikler, bredt utvalg i kiosker, aktiviteter som stimulerer fysikken og hjernen mellom kampene. Lagene får også mulighet til å besøke svømmehallen,  KONGEPARKEN og NORWEGIAN OUTLET m.m.

Det går shuttlebuss fra turneringsområdet jevnlig hele dagen.

Gode muligheter for overnatting på skoler i gåavstand fra banene (10 – 50 meter).

Invitasjon – UEGO CUP ÅLGÅRD 2018

Påmelding – her