Ålgård – Sola 4.november

1.divisjonskampen mellom Ålgård – Sola i Gjesdalhallen.

Sola med mottoet «rettopp» kommer med landslagsprofiler til Gjesdalhallen. De har selvsagt som plan om å oppskriftsmessig ta to poeng mot Ålgårddamene.

Ålgårddamene og ÅHK unner Sola alt godt og ønsker de lykke til å jakten på opprykk til eliteserien, meeeeeeeen de to poengene mot Ålgård skal de jammen måtte kjempe for. Vi skal farge Gjesdalhallen rød, skape stemning og gi alt både på banen og på tribunen.

Ønsker du å få med deg en håndballfest med de to beste damelagene i Rogaland – kjøp billetter her.

Pga liten hallkapasitet så regner vi med at kampen blir utsolgt. Pga sikkerhet og kontroll over antall tilskuere må vi denne gangen selge billetter for både barn og voksne på forhånd.

Barn 6-15år kr 50,- ink billettavgift
Voksne over 16år kr 100,- ink billettavgift

Kjøp billetter her

Eventuelt ledige billetter blir solgt i inngangen.

De med sesongkort i ÅHK må ta kontakt med klubben for å hente ut sin billett på forhånd.

Dørene åpnes kl 14:45.

De om møter opp og eventuelt ikke får billett til å komme inn, kan få se kampen på storskjerm med kommentatorer på Solås Skole som ligger rett ved inngangen til hallen. Her vil det også være en liten kiosk.

Vi anbefaler alle å gå, sykle, kjøre kollektivtrafikk eller iallefall samkjøre denne dagen.