Ungdommen imponerer!

At vi har en dametropp som biter fra seg i topphåndballen i Norge har de fleste fått med seg. Vi har et lag i både 1.divisjon og i 2.divisjon. Det er vi meget stolte over å få til på ÅLGÅRD. 


At vi i tillegg denne sesongen skal spille på det høyeste nivået som er mulig i Norge med våre juniorlag – Jenter 18 og Jenter 16 er minst like imponerende. For en gjeng ungdommer vi har 🙂 
Her er vi unike i hele Rogaland på jentesiden. 

Jenter 18 skal spille i den nasjonale LERØYserien som består av de 24 beste lagene i Norge i denne årsklassen. 2 avdelinger med 12 lag – de fire beste i hver avdeling går til sluttspill i mai 2020.  
Jenter 16 skal spille i den nasjonale BRINGserien som består av de 60 beste lagene i Norge i denne årsklassen. 4 avdelinger med 15 lag – de tre beste i hver avdeling går til sluttspill i mai 2020. 
Lagene skal fortsatt spille i Regional serie mot de beste lagene i Rogaland/Agder med kamper i helgene. 


 Her er lagene som Jenter 18 skal kjempe mot : Aker, Bodø, Byåsen, Charlottenlund, Ellingsrud, Fjellhammer, Flint Tønsberg, Follo HK Damer, Fredrikstad, Fyllingen, Grane Arendal, Gulset, Haslum, Kolbotn, Kragerø, Larvik HK, Randesund, Reistad, Rælingen, Stabæk, Storhamar, Våg, Østsiden Fredrikstad, Ålgård.  


Her er lagene som Jenter 16 skal kjempe mot: Klæbu, Gresvig, Ros, Hinna, Vang, Gjøvik, Rapp, Kristiansund, Tindlund, Nordstrand, Ski, Kolbotn, Fjellhammer, Skedsmo, Bønes, Storhamar, Sola, Nordbygda, Bækkelaget, Åsane, Kjelsås, Gneist, Stavanger, HK Eidsberg, Sarpsborg, Larvik Turn, NIT-HAK, Bjarg, Halsen, Lørenskog, Molde HK Elite, Bamble, Kongsvinger, Son, Reistad, Ull/Kisa, Haslum, Junkeren, Nidelv, KFUM, Lund HK, Strømsgodset, Charlottenlund, Gran, Nærbø, Sandefjord TIF, Fyllingen, Hundvåg, Elverum, Bodø HK, Stabæk, Våg, Valder, Bergen, Flint Tønsberg, Sørfjell, Ullern, Ålgård, Oppsal og Sandnes.

Vi gleder oss til å sette Ålgård enda mer på kartet fremover, både lokalt og nasjonalt. 

Vi skal gjøre alt for at den siste sesongen i Gjesdalhallen skal være MAGISK før vi flytter inn i ny storstue i august 2020. 

FØLG OSS GJERNE PÅ FACEBOOK – der legger vi ut mye om aktivitetene for både små og store håndballspillerehttps://www.facebook.com/AlgardHK/

About Kristine Jøntvedt

Daglig leder i Ålgård Håndballklubb Stiller på styremøter Ikke stemmerett på Årsmøte