Årskort sesongen 2020/2021

I dag starter vi salg av årskort til sesongen 2020/2021.

Vi håpte i det lengste at vi kunne invitere minst 500 til kamp, men inntil videre er det bare åpnet for 200. Vi håper likevel at flest mulig ønsker å støtte opp om laget også i år – deres støtte fra tribunen er uvurderlig for oss.

Vi legger bare ut 50 årskort. Dere er da sikret plass på alle kamper om publikumsgrensen er 200 eller mer.

Inntil videre må vi forholde oss til at det bare er 161 plasser til disposisjon til hver kamp. På kamp må dere derfor sitte på ledige markerte plasser med 1 meters avstand. Når vi har merket opp på den nye tribunen så har vi 161 sitteplasser innenfor smittevernsreglene, selv om grensen for arrangement er 200 personer.

Det vil bli satt av 50 plasser til Årskort og resten blir lagt ut for salg. Så lenge det er restriksjoner så tilbyr vi sponsorer å kjøpe billetter på lik linje som alle andre. Dette for å støtte oss i økonomisk tøffe tider. Du kan kjøpe Årskort her

Skulle det komme strengere restriksjoner på antall publikum så skal vi lage rettferdige måter å løse dette på. Krysser fingrene for at vi slipper dette.

Vi hadde drømt om fullspekket ny hall med 1000 stk på tribunen og kaostendenser i kiosken. Sånn blir det dessverre ikke……..ikke enda……men GJETT om vi er klare når dette blir lov etter denne nødvendige covid-19 dugnaden.

Sesongkortene for 2020/2021 inkluderer kamper 1.divisjon og i 2.divisjon når disse kampene kommer i gang.

Å kjøpe årskort nå, er en fin måte å støtte klubben i vanskelige tider.

Sesongkortet er ikke refunderbart: man får ikke igjen penger dersom det skulle komme restriksjoner eller endringer
grunnet Covid-19 pandemien og smittevernsregler.