MINI Håndball – oppstart

Uke 38 starter vi opp med minihåndball for de yngste. For Mini 7 og 8 er alle som var medlemmer sist sesong velkomne tilbake. Nye medlemmer kan bare møte opp første trening, så vil lagledere registrere dere. Det er lov å prøve seg 2-3 ganger før man bestemmer seg for å bli medlem.

Alle dere som ønsker å begynne på Mini 6 ønsker vi skal melde seg på via denne linken her. Dette for å ha oversikt over hvor mange ca som kommer og navn/nummer i forhold til smittevern. Da slipper vi å bruke hele timen til registrering og venting. Vi ønsker at ungene skal få komme fort i gang med aktivitetene.

Ålgårdhallen er egentlig stengt for foreldre, men vi har lov å gjøre unntak for barn opp til 9 år som har behov for å ha med seg en voksen. Vi regner med at alle på Mini 6 har en voksen med første gang iallefall. Foreldrene skal holde avtand på 1meter til alle andre enn sitt eget barn. Om mulig ønsker vi foreldrene på tribunen på oppmerket plasser.

Mini 8 år (de som går i 3.klasse) Guttene starter tirsdag 15.september kl 17:30 – 18:30. Jentene starter torsdag 17.september kl 18:00 – 19:00.

Mini 7 år (de som går i 2.klasse) Guttene starter tirsdag 15.september kl 17:30 – 18:30. Jentene starter mandag 14.september kl 17:30 – 18:30

Mini 6 år (de som går i 1.klasse) Alle starter tirsdag 15.september kl 17:30 – oppmøte fra kl 17:10.