Utsatt kamp pga Covid-19

Onsdag 16.september skulle damelaget vårt reist til Volda for å spille sin andre kamp i 1.divisjon denne sesongen. Denne kampen er nå utsatt. Avgjørelsen er tatt i tett dialog med med Norges Håndballforbund.

En av våre spillere fikk i kveld telefon fra kommunens smittesporingsteam, hun hadde vært i nærkontakt med en person som i dag, tirsdag testet positivt på Covid-19. Spilleren vår ble umiddelbart satt i karantene og skal testes onsdag morgen. Spilleren har rapportert inn temperatur og svart angående symptom to ganger daglig siden før oppstart i sommer og det er i den siste uken ingen tegn til symptom eller temperaturstigning hos spilleren. Men siden det kan være fare for at spilleren er smittet tar verken klubben eller forbundet noen risiko med verken lang reis, kamp mot et annet lag eller trening sammen.

Alle fellestreninger for damelaget er avlyst innen testresultatet til vår spiller er klar.

Klubben oppdaterer status i denne saken så fort vi har noen nærmere avklaringer.