ÅHK aktiv

Vi har hatt noen måneder med ÅHK-aktiv. Dette har vært en suksess for barna som deltar. Vi har derfor bestem oss for å utvide tilbudet. Fra 1.januar 2021 åpner vi opp for at barn i 2.klasse kan melde seg på.

Spørsmål – send mail til – aahk.aktiv@gmail.com

Påmeldingen kan dere gjøre her

Her er noen av deltagerne på ÅHK-aktiv

Her kan dere lese mer om tilbudet vårt:

ÅHK Aktiv er et aktivitetstilbud etter skoletid (fritidsordning) der barna skal være fysisk aktive, spise lunsj, kunne gjøre lekser hvis de ønsker og dagen avsluttes med valgfri aktivitet i hallen.

Barna starter aktivitetene sammen – oppvarming, basistrening og skadeforebyggende trening. Den siste delen av økten deles barna i to grupper ut fra sitt valg – HÅNDBALL eller ALLIDRETT. Barnet må være interessert i å være aktiv og vi forventer at alle deltar aktivt på oppleggene. Barna vil få tilrettelagt opplegg utfra alder.
Det er pedagoger som står bak opplegget og er ansvarlige. Instruktører vil bli klart når vi vet antallet påmeldt, men det er flere dyktige instruktører som er klare for å gi barna gode opplevelser i trygge rammer.
Målet vårt er å la barna ha det kjekt med fysisk aktivitet sammen med andre.

En typisk dag vil se omtrent slik ut
12/13 – ca 14:00 : barna kommer, gjør lekser, spiller spill, spiser lunsj
14:00 – 15:30 : trening
15:30 – 16:00 : valgfri aktivitet i hallen.
Dager med tilbud
Tirsdag – Onsdag – Torsdag

Tirsdag åpner vi kl 12:00 – 16:00, Onsdag 13:00 – 16:00 og Torsdag 13:00 – 16:00

Elever fra Bærland blir hentet.
Dette vil koste maks 200kr i mnd ekstra.

Mat
Det blir servert mat, drikke og frukt hver dag. Noen ganger varm mat og andre ganger brødmat og pålegg. Matallergier blir tatt hensyn til, gi beskjed ved påmelding.

Pris pr mnd
1 dag pr uke: 650kr
2 dager pr uke: 1050kr
3 dager pr uke : 1300kr
*transport i tillegg – 200kr pr mnd
** ekstradager 200kr pr dag (etter avtale – max 3 pr mnd).

Retningslinjer for
ÅHK Aktiv– med og uten ball 2020/2021

1.BETALING
Forfall den 1. i hver måned forskuddsvis.

1. OPPSIGELSE
    Oppsigelsestid er en måned, må leveres skriftlig til klubben – post@algard-hk.no
  2. ÅPNINGSTIDER
    ÅHKs fritidsordning følger skoleruten til Solås skole når det kommer til ferier.
  3. AKTIVITETSFRITIDSORDNING
    Barnet må ønske og ville være i aktivitet. På ÅHKs fritidsordning skal det være høy grad av aktivitet, og alle må være med. Her vil vi ha tett dialog med foresatte.
  4. UTSTYR
    Deltakerne må ha innesko og treningstøy med selv. Alt annet nødvendig utstyr har vi i hallen.
  5. DAGSRYTME
    Da skolene slutter litt ulikt, er oppstarten fra kl 12.00/13:00 satt av til lekser og mat. Klokken 14.00 starter treningen, og siste del av dagen er frilek/egentrening.
  • Lekser / mat
  • Oppvarming og grunnleggende basisferdigheter (styrke/bevegelighet/utholdenhet) med alle
  • Trening i gruppen – Håndball/Allidrett
  • Valgfrie aktiviteter i hallen fra ca 15:30.
  • 16:00 – slutt
  1. FOKUS I ØKTENE
    Oppvarming/basis – gjøre kroppen klar for aktivitet, skadeforebyggende øvelser, generelle øvelser for å jobbe med bevegelighet, koordinasjon, basis øvelser for kroppen.
    Håndball – Vi vil ha fokus på individuell teknikk. Alt av basisferdigheter som kast, mottak, finter, skudd, redninger, takling og blokk m.m
    Allidrett – her vil vi være innom mye ulike idretter med og uten ball, basistrening og annet (eks – kanonball, ulike stafetter, hinderløyper, topptur, stasjonstrening osv.
  2. SYKDOM/FRAVÆR
    Ved sykdom/fravær ber vi om at vi får beskjed via e-post til ÅHK. Dersom en elev blir syk i løpet av dagen vil vi kontakte forsatte pr.telefon