BAMBUSA dugnadssalg

STØTT Ålgård Håndballklubb

kjøp kvalitetsprodukter av bambus.

I en litt uforutsigbar tid så ønsker vi å sikre driften vår videre slik at vi kan fortsette med å ha et godt tilbud til barn og unge i en årrekke fremover. Når verden etter hvert nærmer seg normalen så vil frivillige lag og organisasjoner være avgjørende for å sikre at flest mulig barn og unge har gode fritidsaktiviteter.  Nå kan vi slå to fluer i en smekk. Støtt ÅHK og kjøp deilige gode hverdagsprodukter som alle trenger.

Du kan bestille direkte via denne siden – frist 15.april. Varene levers ca en uke etterpå.

BESTILLING her .

Da får du mail om henting og betaling. Eller du kan bestille via en av våre medlemmer som spiller håndball. Alle medlemmer som selger produkter får gavekort hos Pizzabakeren for hvert 10.produkt de selger.

Får du ikke bestilt via linken og ikke kjenner noen som er medlemmer du kan bestille av, send mail til dagligleder@algard-hk eller ta kontakt på tlf 472 37 104.

Miljøvennlig
Råvaren bambus vokser fort, krever lite vann og trekker til seg store mengder Co2 – som igjen frigjør oksygen mer effektivt enn de fleste trær. Emballasjen er laget av resirkulert papir og naturlig hampsnor – med tanke på miljøet.

Bambusa-sokker laget med kjærlighet
Alle trenger sokker, men alt for mange vandrer rundt med svette, ukomfortable labber. Derfor er Bambusas ankelsokker og dressokker laget med kjærlighet for føttene. Myke, behagelige sokker av bambusviskose gir en luftig følelse selv på varme dager. våre Bambusa-sokker er både enkle og selge og en glede å kjøpe.

Bambusa-undertøy
Produktene er laget av fineste bambusviskose – de er myke, glatte, holdbare og antiallergiske. De puster og absoberer fuktighet tre ganger mer enn bomull. Undertøyet holder deg varm når det er kaldt og kald når det er varmt. Damespillerne våre har testet ut disse produktene – de er storfornøyd.

Her ser du alle produktene du kan kjøpe til gode priser.