Enjoy – ÅHK Starter salg av enjoy kort!

ÅHK starter salg av enjoy kort i kiosken. Enjoy kort har blitt veldig populært blant mange klubber i hele landet. Salget i kiosken er allerede igang. Enjoy kortene kan være en ny måte å skaffe veldig gode innteker til klubben.

Hva er Enjoy Bonusguiden?

Enjoy er en fordelsguide som gir rabatter på shopping, kulturtilbud, tjenester og restauranter i vårt nærområde. For å benytte deg av rabattene, trenger du kun vise frem Enjoy-kortet. En kan bruke kortet i hele distriktet, og på Ålgård har flere butikker dette tilbudet. Enjoy-kortet: En flott julegave til de som har det meste fra før.

Hvorfor har vi valgt denne dugnadsformen?

Ved å bruke guiden sparer du inn betraktelig mer enn hva guiden koster. Samtidig gir dugnaden en god inntekt som gir idrettslaget trengte midler. Dette er noe både klubben og medlemmene er tjent med.

Hvordan gjennomfører vi salget av Enjoy kortene?

Ålgård Håndballklubb selger enjoy kort i kiosken. Kortene koster 250,-

Salgsbrosjyre 2015 – Dugnadsinformasjon 2015

Styret i ÅHK takker for ditt bidrag!

nett-banner2015

Last ned enjoy app til din telefon :

googleplayappstore