5. Retningslinjer for sportslig utvalg

Oppgaver

• Utforme sportslig plan- og satsning for Ålgård Håndballklubb.
  • Forme strategi for trening, utvikling og mål for de aldersbestemte lagene.
  • Sørge for at alle spillere har et sportslig tilbud på sitt nivå.
  • Være bindeledd mellom styret og trenerne, og sportslig leder har møteplikt i styret.
  • Utarbeide forslag til fordeling av treningstider og vedtar til de enkelte lag.
  • Fremme spillerutvikling ved å informere om/arrangere kurs, trenerseminar m.m., herunder skaffe ressurspersoner til klubben for å instruere og motivere trenere og spillere.
  • Gjennomføre regelmessige trenermøter, der alle lag har fast kontaktperson i sportslig utvalg.
  • Sammen med foreldre, skaffe trenere på aldersbestemte lag og ta ansvar for disse.
  • Utforme spillerkontrakter for seniorspillere sammen med støtteapparat ved sesongstart (f.o.m. spill i 2. div eller høyere). Kontrakter med økonomisk innhold skal godkjennes av styret.
  • Tilrettelegge for disponering av spillere i henhold til gitte retningslinjer. Dette i samråd med relevante lagledere, spillere og styret.
  • Informere aktuelle lag om klisterreglementet i Gjesdalhallen.
  • Oppdatert «Årshjul for SU» og «Trenerens ABC» skal alltid ligge tilgjengelig på nettsiden.
  • Være med i turneringsoppsett og arrangement.