Hvordan støtte ÅHK?

Ålgård håndballklubb som samarbeidspartner

Revidert 11.august 2019

ÅHK har i år, 2019, over 90 bedrifter i samarbeidsnettverket.
Nettverket har vokst de siste årene og vi i ÅHK skal jobbe strategisk fremover for å videreutvikle dette slik at alle kan dra nytte av det.
Samarbeidspartnerne dekker et vidt spekter av ulike næringer, og her er det muligheter uansett hvilken bransje du er i.
Vi ønsker å legge til rette for bruk av våre arenaer for å profilere dere og til å bygge relasjoner.
Gjesdalhallen er for liten under våre hjemmekamper. Det er «stinn brakke» og god stemning.
Heldigvis er det oppstart av bygging av ny hall i august 2019. Vi ser med glede frem mot å få bedre kapasitet til eksisterende lag og ikke minst kunne ha mulighet til å starte opp nye tilbud for barn og unge. Her vil det være gode muligheter for våre samarbeidspartnere å bli involvert.

Vi håper dere ser muligheten for et samarbeid med oss i Ålgård Håndballklubb. Vi skal i alle fall gjøre alt vi kan for at dere skal bli fornøyde og at samarbeidsnettverket skal fortsette å vokse.

Les mer om muligheter for å bli samarbeidspartner til ÅHK
Har du spørsmål eller trenger mer informasjon så ta kontakt med oss slik at vi kan gjøre en avtale.

Andre muligheter til å støtte Ålgård håndballklubb

Støttemedlemskap – kr 350,- i året.
Grasrotandel – registrer Ålgård Hånballklubb org. nummer 984 010 583