KIF Info 2014

Klubben har bestemt at vi i 2014 skal melde oss på KIF. Det er flere grunner til at vi ikke reiser på Umbro iår.

Aquaramacup Håndball Cup
Kristiansand 25.-27.april 2014

Det nærmer seg sesongens høydepunkt for 9, 10, 11 og 12 års lagene, den årlige Kristiansands turneringen. I helgen 25.-27.april reiser Ålgård Håndballklubb til Aquarama Håndball Cup 2014.

For å vite hvor mange lag ÅHK skal melde på må vi vite antall spillere. Derfor ønsker vi påmelding fra spillerne på hvert enkelt lag. Påmeldingen leveres til trenere/oppmenn innen 14.februar.

Noen praktiske opplysninger (mer info kommer):

• Avreise blir fredag 25.april ca 17.00
  • Hjemme søndag 27.april på ettermiddagen en gang.
  • Pris: ca 960kr (mat, reis, overnatting på skole, ÅHK genser)

Foreldre har mulighet til å være med på turen(buss, overnatting og mat). De betaler samme pris som spillerne.

Ellers er det gode priser på Hotel Norge (opplys at det gjelder Aquarama Cup) eller Radisson Blu Caledonien (avtale med ÅHK) for de som vil reise på egenhånd for å heie frem ÅHK-lagene

For mer info kan du kontakte Kristine eller Dag Børre

Les brosjyre om Aquarama Cup 2014