Partnere

 


Coop Mega

Coop er den eneste detaljhandelsvirksomheten som eies av forbrukerne. En million medlemmer i Norge har én eierandel hver i sitt lokale samvirkelag og får sin del av overskuddet. I dag som for hundre år siden, kan medlemmene bruke sin stemme til å påvirke Coops virksomhet. Coop består av flere hundre samvirkelag med over tusen butikker til sammen, og hver fjerde handlepose kommer fra en av våre dagligvarebutikker.
Besøksadresse: Ole Nilsens vei 28, 4330 Ålgård

Kilde: www.coop.no


Ålgårds Auto

aalgardautoÅlgårds Auto inngår gullsponsoravtale med Ålgård Håndballklubb, hvor avtalen innebærer sponsing til både klubb og ikke minst bil til A-lags trenger Leif Gautestad. Ålgårds Auto selger både nye og brukte biler, og er forhandler for Nissan. De har i tillegg et verksted som utfører alle verkstedtjenester for din bil. Bilbutikk og verksted finner du på Vibemyr i Sandnes.
Les mer om Ålgårds Auto og Nissan her: http://www.nissan.as/


Lima Rør AS

logo__lima_ror_ash69Lima Rør AS, tilsluttet rørleggerkjeden Varme & Bad, leverer alt innen baderom – vi gjør våre kunders drømmer til virkelighet. Spennvidden og mangfoldet – og vårt alltid tilstedeværende ønske om å gjøre kundene fornøyde – gjør oss også til en utmerket samarbeidspartner for andre fagfolk, for proffmarkedet, for aktører som setter høye krav til seg selv – og til oss.
Besøksadresse: Opstadveien 2, 4330 Ålgård
Kilde: www.limaror.no


Pizzabakeren

pizzabakerenPizzabakeren har signert en avtale om å støtte Ålgård Håndballklubb med både tjenester og sponsormidler for det neste året. Kanskje har du lagt merke til de store bannerne som henger utenfor Pizzabakeren når det er hjemmekamp i Gjesdalhallen? Pizzabakeren er en av de raskest voksende pizzakjedene i landet. Kjeden har på svært kort tid satt seg på Norgeskartet med over 140 utsalgssteder pr. i dag. Mottakelsen i markedet har vært fantastisk og lovordene er mange for pizzaen med de nybakte bunnene og den gode smaken. Virksomheten er basert på take-away – enten henter du pizzaen selv eller så kommer de og leverer den rykende fersk der du er. På Ålgård finner du hele to utsalgssteder: På Opstad og i Meierikrossen.

Les mer om Pizzabakeren her: https://www.pizzabakeren.no/


Ålgård Sport & Helsesenter

algardsporthelsesenterÅlgård Sport og Helsesenter holder til i Magneten i 3. etasje og i Ole Nielsenes vei 20. Du har muligheten til å trene på 2 senter til prisen av 1. Tidligere Frisk Helsesenter har du mulighet til å trene fra kl: 06.00 – 22.30 alle dager i året. Vi har mange forskjellige tilbud til dere som ønsker å trene hos oss.
Besøksadresse: Ole Nielsens vei 20, 4330 Ålgård
Telefon: 416 04 503

Kilde: www.sportsenter.no/Øster Hus Gruppen

osterhus

 

Øster Hus

Øster Hus har sponset Ålgård Håndballklubb i en årrekke. Gjennom samarbeidsavtalen eksponeres og profileres selskapet sammen med klubben. Øster Hus har siden starten i 1974 vokst til å bli Rogalands største boligbygger, og eies av brødrene Njål og Cato Østerhus. Bredt boligtilbud med leiligheter, rekkehus, kjedede boliger og eneboliger på attraktive tomteområder over hele Nord-Jæren. Øster Hus har også lange tradisjoner innen bygging av eneboliger på kundenes egne tomter, og har et stort utvalg hustyper som kan danne grunnlaget for kundens boligdrøm! Les mer om Øster Hus og boligtilbudet her: www.oster-hus.no


Jæder

jaederMed mer enn 110 års erfaring i kjøttforedlingsbransjen, er Ådne Espeland AS en særdeles tradisjonsrik og kvalitetsbevisst leverandør av utsøkte kjøttvarer.

Eventyret startet da grunderen Gabriel Espeland i 1896 vendte nesa hjemover mot Ålgård. Med seg i USA-kofferten hadde han solid kunnskap om slakteridrift, og med de råvarene som var å finne på Jærens grønne gress, falt det seg naturlig for Gabriel å velge slakteryrket og egen forretning som levevei.
Besøksadresse: Sandnesveien 28, 4330 Ålgård
Kilde: www.jaeder.no/


Sparebank1 SR-Bank

sr-bankSpareBank 1 SR-Bank er regionenes ledende bank med over 53 kontorer i 34 kommuner. Banken består av 39 tidligere lokale sparebanker, og har røtter tilbake til 1839.
Vit at vi er der

SpareBank 1 SR-Bank ønsker å gi utviklingsmuligheter til privatpersoner, bedrifter og offentlig virksomhet i Rogaland, Hordaland og Agder. Dette gjør vi ved å tilby finansiell rådgivning på alle plan. Vi tror at kjennskap til lokalmarkedet og kompetansen til våre medarbeidere gir oss et konkurransemessig fortrinn i markedet.

Vi retter ofte øynene til de internasjonale markedene for å forstå hvordan disse påvirker norsk økonomi. Våre rådgivere skal ha tilstrekkelig med bransjekunnskap for å kunne gi deg optimal rådgivning. Vår leveranse skal svare til dine forventninger.
Besøksadresse: Ole Nielsensvei 28, 4330 Ålgård     Telefon: 02002    Kilde: www.sr-bank.no


Without claim

Wintershall Norge er et selskap med fokus på leting, utbygging og produksjon av olje og gass. Vi er en av de ledende operatørene på norsk kontinentalsokkel med ekspertise innenfor leting, boring, feltutbygging, produksjonsdrift og forretningsutvikling.

Kilde : www.wintershall.no/