Partnere

Ålgård Håndballklubb er avhengig av gode samarbeidsavtaler med næringslivet for å kunne opprettholde et høyt aktivitetsnivå og for å oppnå gode resultater. Vi gleder oss derfor over å ha inngått samarbeidsavtaler med flere viktige aktører i næringslivet både lokalt og regionalt for inneværende sesong. På denne siden finner du informasjon om våre samarbeidspartnere samt lenker til deres egne websider.

Øster Hus Gruppen

Øster Hus

Før fjordårets håndballsesong ble det signert samarbeidsavtale mellom Øster Hus Gruppen og Ålgård Håndballklubb med 3 sesongers varighet. Formålet med samarbeidsavtalen er å eksponere og profilere Øster Hus Gruppen sammen med Ålgård Håndballklubb. Økonomileder i ÅHK Ole Sjølyst er svært fornøyd med den nye samarbeidsavtalen.

Alle lag i Ålgård Håndballklubb vil nå spille med Øster Hus Gruppen-logo på brystet, noe vi er stolt over. Det er første gang klubben har lik drakt for alle lag. Her er det ikke forskjell på liten og stor, sier Ole.
Besøksadresse: Welhavens vei 2, 4319 Sandnes

Kilde: www.oh-gruppen.no/

Sparebank1 SR-Bank

sr-bankSpareBank 1 SR-Bank er regionenes ledende bank med over 53 kontorer i 34 kommuner. Banken består av 39 tidligere lokale sparebanker, og har røtter tilbake til 1839.
Vit at vi er der

SpareBank 1 SR-Bank ønsker å gi utviklingsmuligheter til privatpersoner, bedrifter og offentlig virksomhet i Rogaland, Hordaland og Agder. Dette gjør vi ved å tilby finansiell rådgivning på alle plan. Vi tror at kjennskap til lokalmarkedet og kompetansen til våre medarbeidere gir oss et konkurransemessig fortrinn i markedet.

Vi retter ofte øynene til de internasjonale markedene for å forstå hvordan disse påvirker norsk økonomi. Våre rådgivere skal ha tilstrekkelig med bransjekunnskap for å kunne gi deg optimal rådgivning. Vår leveranse skal svare til dine forventninger.
Besøksadresse: Ole Nielsensvei 28, 4330 Ålgård
Telefon: 02002
Telefaks: 51 61 77 37

Kilde: www.sr-bank.no

Coop Mega

coop-megaCoop er den eneste detaljhandelsvirksomheten som eies av forbrukerne. En million medlemmer i Norge har én eierandel hver i sitt lokale samvirkelag og får sin del av overskuddet. I dag som for hundre år siden, kan medlemmene bruke sin stemme til å påvirke Coops virksomhet. Coop består av flere hundre samvirkelag med over tusen butikker til sammen, og hver fjerde handlepose kommer fra en av våre dagligvarebutikker.
Besøksadresse: Ole Nilsens vei 28, 4330 Ålgård

Kilde: www.coop.no

Ålgård Sport & Helsesenter

Ålgård Sport og Helsesenter holder til i Magneten i 3. etasje og i Ole Nielsenes vei 20. Du har muligheten til å trene på 2 senter til prisen av 1. Tidligere Frisk Helsesenter har du mulighet til å trene fra kl: 06.00 – 22.30 alle dager i året. Vi har mange forskjellige tilbud til dere som ønsker å trene hos oss.
Besøksadresse: Ole Nielsens vei 20, 4330 Ålgård

Kilde: www.sportsenter.no/

Ådne Espeland

Med mer enn 110 års erfaring i kjøttforedlingsbransjen, er Ådne Espeland AS en særdeles tradisjonsrik og kvalitetsbevisst leverandør av utsøkte kjøttvarer.

Eventyret startet da grunderen Gabriel Espeland i 1896 vendte nesa hjemover mot Ålgård. Med seg i USA-kofferten hadde han solid kunnskap om slakteridrift, og med de råvarene som var å finne på Jærens grønne gress, falt det seg naturlig for Gabriel å velge slakteryrket og egen forretning som levevei.
Besøksadresse: Sandnesveien 28, 4330 Ålgård
Telefaks: 51 61 16 01

Kilde: www.jaeder.no/

Lima Rør AS

Lima Rør AS, tilsluttet rørleggerkjeden Varme & Bad, leverer alt innen baderom – vi gjør våre kunders drømmer til virkelighet. Spennvidden og mangfoldet – og vårt alltid tilstedeværende ønske om å gjøre kundene fornøyde – gjør oss også til en utmerket samarbeidspartner for andre fagfolk, for proffmarkedet, for aktører som setter høye krav til seg selv – og til oss.
Besøksadresse: Opstadveien 2, 4330 Ålgård
Telefaks: 51 61 86 66

Kilde: www.limaror.no

Without claim

Wintershall Norge er et selskap med fokus på leting, utbygging og produksjon av olje og gass. Vi har ambisiøse planer om å bli en av de ledende operatørene på norsk kontinentalsokkel med ekspertise innenfor leting, boring, feltutbygging, produksjonsdrift og forretningsutvikling.

Kilde : www.wintershall.no/